Wound Management

Workshop chirurgical de bază dedicat studenților care doresc să deprindă noțiuni de bază în managementul plăgior traumatice și al realizării bandajelor, și celor care doresc să exerseze și să își perfecționeze tehnicile de bază.

După prezentările teoretice, fiecare doi participanți beneficiază de ajutorul unui trainer care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice adiacente prezentărilor, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din gestionarea plăgilor traumatice, cu aplicabilitate ulterioară în practica medicală.

o Managementul Plăgii (teoretic și practic)
o Bandaje (teoretic și practic)

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

ÎNSCRIE-TE!

Noțiuni practice pentru viața de zi cu zi.


Wound Management este evenimentul care te pregătește pentru situațiile neașteptate din viața cotidiană, dincolo de aplicabilitatea noțiunilor în domeniul medical. Desfășurat într-o atmosferă relaxată, cu traineri pregătiți să îți explice noțiunile și să îți răspundă la orice întrebare, evenimentul își propune să integreze informații de care chiar ai nevoie.

27-50%
PACIENȚI INTERNAȚI PENTRU MANAGEMENTUL UNOR PLĂGI*
1+
MILIOANE DE PACIENȚI CU PLĂGI ACUTE SAU CRONICE*
25%
PLĂGI CARE POT FI PREVENITE*
79%
PLĂGI TRATATE ÎN SISTEMUL MEDICAL*

*Lindholm C, Searle R. Wound management for the 21st century: combining effectiveness and efficiency. Int Wound J. 2016 Jul;13 Suppl 2(Suppl 2):5-15. doi: 10.1111/iwj.12623. PMID: 27460943; PMCID: PMC7949725.

Fii pregătit.

Câteodată lucrurile nu se întâmplă așa cum te aștepți. Reacționează eficient la situații care te scot din zona de confort.

Chirurgie?

Poate.

ÎNSCRIE-TE