Writing a Paper: from Concept to Congress

Cum reacționăm când lucrurile nu decurg conform planului? Ce se întâmplă când decizia potrivită nu se găsește în ghiduri? Sunt permise greșelile în medicină?

Discutăm modul de soluționare a unor cazuri atipice din cariera personală a medicilor invitați, impactul pe care deciziile luate le-au avut asupra pacientului și asupra propriei viziuni despre medicină, și care a fost călătoria de la anamneză până la concretizarea fericită (sau nu) a cazului.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

ÎNSCRIE-TE!

Noțiuni de bază pentru conduita științifică

Cunoașterea mecanismelor primare în elaborarea unei lucrări științifice de succes este esențială. Prin evenimentul Writing a Paper: from Concept to Congress ne propunem să îți oferim o introducere comprehensivă care să includă cele mai importante noțiuni practice de care ai nevoie pentru a realiza propria ta lucrare în domeniul medical.

200+
PARTICIPANȚI
96.7%
FEEDBACK POZITIV

Descoperă-ți interesele

Studiile și publicațiile din domeniul medical fundamentează progresul științific. Ele permit dezvoltarea unor strategii eficiente de management sanitar bazat pe dovezi. Dacă vrei să contribui și tu pozitiv la procesul științific, fă primii pași în timpul studenției și vezi dacă ți se potrivește.

Să scriu o lucrare?

One can try.

ÎNSCRIE-TE