Vascular Anastomoses

Workshop chirurgical avansat dedicat studenților interesați să deprindă noțiuni teoretice și practice aplicabile în domeniul chirurgiei vasculare.

După prezentările teoretice, fiecare doi participanți beneficiază de ajutorul unui trainer care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice adiacente prezentărilor, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgia vasculară, cu aplicabilitate ulterioară la workshop-urile specializate.

o Instrumentarul specific chirurgiei vasculare
o Noțiuni de hemostază
o Anastomozele vasculare (termino-terminală, termino-laterală) și angioplastia cu patch

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

Echipament necesar: bluză de spital sau halat.

ÎNSCRIE-TE!

Extinde-ți abilitățile

Workshop-ul Vascular Anastomoses este următorul nivel în aprofundarea cunoștințelor de bază pe care le-ai acumulat la Basic Surgical Techniques. Desfășurat într-o atmosferă relaxată, cu traineri pregătiți să îți explice noțiunile și îți răspundă la orice întrebare, Vascular Anastomoses este evenimentul care îți poate modela perspectiva despre ce înseamnă chirurgia.

100+
PARTICIPANȚI
99%
FEEDBACK POZITIV

Descoperă-ți interesele

Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să fii chirurg, testează-ți ipoteza. Dacă nu, testeaz-o oricum.

Chirurgie vasculară?

Poate.

ÎNSCRIE-TE