Turning point - Dental Pathology

Cum reacționăm când lucrurile nu decurg conform planului? Ce se întâmplă când decizia potrivită nu se găsește în ghiduri? Sunt permise greșelile în medicină?

Discutăm modul de soluționare a unor cazuri atipice din cariera personală a medicilor invitați, impactul pe care deciziile luate le-au avut asupra pacientului și asupra propriei viziuni despre medicină, și care a fost călătoria de la anamneză până la concretizarea fericită (sau nu) a cazului.

Medic invitat: Dr. Berneanu Florin

Temaptică: All on X, implanto-protetică

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

ÎNSCRIE-TE!

Provocări din practica clinică.

Turning Point - Dental Pathology este evenimentul prin care încercăm să dezvoltăm mecanisme de gândire eficiente în practica medicală. Credem că stimularea înțelegerii concrete a modului în care trebuie manageriat un caz este esențială pentru deprinderea unei conduite medicale bine fundamentate.

200+
PARTICIPANȚI
96.7%
FEEDBACK POZITIV

Descoperă-ți interesele

De la interpretarea semnelor și simptomelor evidente, și până la generarea întrebărilor care te scot din zona de confort, realitatea practicii medicale este cea care te poate orienta cu adevărat în profesie.

Ce să fac mai departe?

Ceva ce înțeleg.

ÎNSCRIE-TE