Tooth Crown Preparation

Workshop de bază adresat studenților interesați să dobândească sau să-și perfecționeze tehnicile de șlefuire dentară, în vederea obținerii unor rezultate predictibile și estetice.

După prezentările teoretice, participanții beneficiază de ajutorul coordonatorului care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Partea teoretică:

◦ noțiuni generale despre diagnosticul protetic
◦ însușirea principiilor generale de preparare a bontului dentar in zona laterală și in zona anterioară 
◦ tipuri de bonturi și forme de preparare a acestora
◦ prezentarea instrumentarului rotativ utilizat 

Partea practică:

◦ selecția instrumentarului rotativ specific fiecărui tip de preparație protetică
◦ realizarea preparației cu prag
◦ realizarea preparației fără prag

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea ta la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

Echipament necesar: costum de spital și pantofi medicali.

ÎNSCRIE-TE!

Extinde-ți abilitățile

Ne dorim să creăm pentru tine contextul în care să îți dezvolți abilitățile practice într-un mediu relaxat și conform ritmului tău de învățare. Credem că fundamentarea noțiunilor care stau la baza profesiei tale este esențială în pregătirea pentru însușirea ulterioară a tehnicilor avansate din medicina dentară.

300+
PARTICIPANTS
13+
ROMANIAN EDITIONS
10+
ENGLISH EDITIONS
99%
POSITIVE FEEDBACK

Descoperă-ți interesele

Perioada studenției este solicitantă. Noi venim în ajutorul tău oferindu-ți încă o perspectivă din care să privești medicina pentru a te putea orienta mai departe în profesie.

Am I doing the right thing?

I can only do my best.

ÎNSCRIE-TE!