Plastic Surgery Techniques

Workshop chirurgical avansat dedicat studenților care doresc intre în contact cu noțiuni teoretice din chirurgia plastică, și care doresc să deprindă aptitudini practice aplicabile în acest domeniu.

Sub îndrumarea medicilor coordonatori, vor avea loc prezentări teoretice, care au rolul de a fundamenta noțiuni esențiale din chirurgia plastică. Acestea vor fi urmate de punerea în practică a noțiunilor prezentate, unde participanții vor avea posibilitatea de a executa tehnici și proceduri chirurgicale, beneficiind de ajutorul coordonatorilor.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgia plastică.

o Noțiuni introductive în Chirurgia Plastică
o Lambouri locale
o Tenorafie

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

ÎNSCRIE-TE!

Experiență dinamică

Desfășurat într-o atmosferă relaxată, sub îndrumarea medicilor coordonatori, Plastic Surgery Techniques își propune să ofere o experiență completă, de la tehnicile chirurgicale prezentate și puse în practică, până la posibilitatea de a afla mai multe despre ce presupune în realitate chirurgia plastică.

98.6%
FEEDBACK POZITIV
300+
PARTICIPANȚI
13+
EDIȚII IN LIMBA ROMÂNĂ
10+
EDIȚII ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Descoperă-ți interesele

Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să fii chirurg, testează-ți ipoteza. Dacă nu, testeaz-o oricum.

Chirurgie plastică?

Poate.

CLICK PENTRU ÎNSCRIERE