Gastric Surgery Techniques

Workshop chirurgical avansat dedicat studenților interesați să intre în contact cu noțiuni teoretice din chirurgia generală și care doresc să își deprindă aptitudini practice aplicabile în acest domeniu. 

După prezentările teoretice, fiecare doi participanți beneficiază de ajutorul unui trainer care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice adiacente prezentărilor, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgia generală.

  • Anatomie chirurgicală
  • Gastrostomie
  • Rezecții gastrice
  • Variante de refacere a integrității tubului digestiv după rezecțiile gastrice
  • Anastomoze gastro-enterale termino-terminale și termino-laterale clasice și mecanice (prin dispozitive de sutură mecanică GIA)

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

Este necesară cunoașterea în prealabil a unor tehnici chirurgicale esențiale, motiv pentru care participarea studenților este condiționată de parcurgerea în antecedente a unui workshop Basic Surgical Techniques.

Echipament necesar: bluză de spital sau halat, opțional pantaloni de spital.

ÎNSCRIE-TE!

Învață dinamic

Workshop-ul Gastric Surgery Techniques își propune să răspundă practic curiozităților tale despre chirurgia generală. Fie că te gândești să urmezi o specialiate chirurgicală sau vrei pur și simplu să experimentezi perspectiva chirurgului, Gastric Surgery Techniques este evenimentul care te va ajuta să aprofundezi noțiuni esențiale în pregătirea ta.

60+
PARTICIPANȚI
95.3%
FEEDBACK POZITIV

Descoperă-ți interesele

Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să fii chirurg, testează-ți ipoteza. Dacă nu, testeaz-o oricum.

Chirurgie?

Poate.

ÎNSCRIE-TE