Basic Surgical Techniques

Workshop chirurgical de bază dedicat studenților care doresc să intre pentru întâia oară în contact cu manevre chirurgicale, și celor care doresc să exerseze și să își perfecționeze tehnica.

După prezentările teoretice, fiecare doi participanți beneficiază de ajutorul unui trainer care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice adiacente prezentărilor, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgie, cu aplicabilitate ulterioară la workshop-urile specializate și în practica medicală.

o Noțiuni de Asepsie și Antisepsie
o Instrumentarul chirurgical de bază
o Tipuri de noduri utilizate în chirurgie (teoretic și practic)
o Tipuri de suturi utilizate în chirurgie (teoretic și practic)

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

Echipament necesar: bluză de spital sau halat, opțional pantaloni de spital.

ÎNSCRIE-TE!

Experiență organizatorică

Workshop-ul Basic Surgical Techniques este evenimentul care ne definește. Desfășurat într-o atmosferă relaxată, cu traineri pregătiți să îți explice noțiunile și îți răspundă la orice întrebare, BST este un eveniment pe care trebuie să-l experimentezi măcar odată în timpul facultății.

300+
PARTICIPANȚI
13+
EDIȚII IN LIMBA ROMÂNĂ
10+
EDIȚII ÎN LIMBA ENGLEZĂ
98.7%
FEEDBACK POZITIV

Descoperă-ți interesele

Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să fii chirurg, testează-ți ipoteza. Dacă nu, testeaz-o oricum.

Chirurgie?

Poate.

ÎNSCRIE-TE