Basic Medical Techniques

Workshop medical de bază dedicat atât studenților din anii preclinici, cât și celor din anii clinici, care doresc să își dezvolte capacitatea de a interacționa cât mai eficient cu pacientul, în vederea obținerii informațiilor relevante pentru stabilirea unui diagnostic prezumtiv cât mai precis.

După prezentarea teoretică a aspectelor ce vizează efectuarea corectă, completă și eficientă a anamnzei pacientului și a examenului clinic obiectiv pe aparate și sisteme, instructorul va realiza și o demonstrație ce urmărește fixarea noțiunilor teoretice anterior iterate. Ulterior, studenții vor avea posibilitatea să pună în practică noțiunile acumulate, suprevegheați de către instructor.

Tematica workshop-ului urmărește să aducă în prim plan importanța efectuării corecte a anamnzei și a examenului clinic obiectiv, noțiuni indispensabile stabilirii unui diagnostic prezumtiv.

Partea teoretică:
o Anamneza
o Examenul clinic obiectiv pe aparate și sisteme

Partea practică:
o Simulare - pacient prezentând o patologie al cărei diagnostic prezumptiv este sugerat de semiologia și simptomatologia aferentă.

Eveniment structurat pe parcursul unei zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Numărul de locuri disponibile este limitat. Completarea formularului de înscriere și achitarea participării reprezintă acceptarea la eveniment. Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email folosită la înscriere.

Echipament necesar: costum de spital complet, papuci, stetoscop.

ÎNSCRIE-TE!

Primul pas în relația cu pacientul.

Workshop-ul Basic Medical Techniques este evenimentul la care vei învăța noțiuni și tehnici pe care le vei folosi în majoritatea specialităților medicale, dincolo de viața de student. Desfășurat într-o atmosferă relaxată, cu medici pregătiți să răspundă întrebărilor tale, Basic Medical Techniques își propune să pună bazele unei conduite medicale corecte.

300+
PARTICIPANȚI
13+
EDIȚII IN LIMBA ROMÂNĂ
10+
EDIȚII ÎN LIMBA ENGLEZĂ
98.7%
FEEDBACK POZITIV

Învață să asculți.

Pacientul. Normalul și anormalul. Instinctul.

Ai auzit suflul?

Poate.

ÎNSCRIE-TE