Join
SideMED

Completează formularul de mai jos și fă primul pas pentru a deveni membru al Societății pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală

PROCESUL DE ÎNSCRIERE

Cum funcționează?

Completează formularul

Mergi mai jos pentru a completa formularul de intenție. Te rugăm să completezi toate câmpurile responsabil și cu acuratețe pentru a facilita procesul de înscriere.

Participă la interviu

Pe baza detaliilor pe care le-ai furnizat în formular, vei fi contactat de către unul din membrii Comitetului Executiv pentru stabilirea datei și orei la care să participi la interviu. Acesta nu necesită pregătire prealabilă și nu constă în verificarea cunoștințelor. Este modul în care ne cunoaștem și în care încercăm să determinăm dacă scopurile tale și ale SideMED sunt aliniate.

Participă la pregătiri

Obiectivul nostru principal este să oferim educație medicală extracurriculară de calitate. În acest sens, fiecare membru SideMED participă la pregătiri atât înainte de intrarea în Societate, cât și înainte de fiecare eveniment organizat. Scopul pregătirilor din cadrul procesului de recrutare este recapitularea informațiilor din cadrul workshop-ului Basic Surgical Techniques, cu accent pe explicațiile practice pe care le oferim participanților. La finalul pregătirilor este important nu doar să cunoști materia, ci și să fii capabil să o explici ca un trainer SideMED.

Evaluare teoretică

Dacă ai ajuns în acest punct, vei participa la o evaluare teoretică, tip grilă, din materia inclusă în cadrul workshop-ului Basic Surgical Techniques.

Evaluare practică

Promovarea examinării teoretice permite accesarea ultimului pas din procesul de înscriere. Vei participa la o evaluare în care vei explica tehnici practice incluse în materia workshop-ului Basic Surgical Techniques așa cum le-ar prezenta un trainer SideMED în fața unui cursant. Cunoașterea tehnicilor practice nu este suficientă. Trebuie să înțelegi materia suficient de bine încât să o poți prezenta studenților participanți la evenimente.

*Fiecare etapă poate fi eliminatorie

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Facultatea
Anul de studiu
Am participat la o ediție a workshop-ului Basic Surgical Techniques organizată de SideMED
Te poți înscrie doar dacă ai participat la un workshop complet, care NU a fost organziat în cadrul unui congres.
Ce limbi străine vorbești?
De unde ai auzit de SideMED?
Ai mai fost voluntar în alte organizații?
Am luat la cunoștință faptul că înscrierea mea este validă doar dacă am participat la o ediție completă a evenimentului Basic Surgical Techniques organizată de SideMED.
Sunt de acord să fiu contactat de SideMED.
Accept Termenii și Condiții, Politica de Confidențialitate și Politica Cookie așa cum sunt ele prezentate pe site.