Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Stiințe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș, a treia ediție a workshop-ului Flaps and Sutures în sfera oro-maxilo-facială.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, metodele fundamentale ale noțiunilor de bază în chirurgia oro-maxilo-facială.

Cui se adresează?
Studenților care doresc sa intre pentru întâia oară în contact cu manevre chirurgicale din sfera oro-maxilo-facială, și celor care doresc să exerseze și să își perfecționeze tehnicile de bază.

Cum se desfășoară workshop-ul?
După prezentările teoretice, participanții beneficiază de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea, urmând apoi să li se explice pas cu pas procedurile practice până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încat să le permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare al fiecarui participant.

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează printr-un SMS pe toți cei acceptați pentru confirmarea participării și oferirea detaliilor despre pașii care trebuie urmați mai departe. Participarea se achită DOAR după această confirmare și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Tematică:
•Instrumentarul chirurgical de bază
•Noțiuni de Asepsie și Antisepsie
•Tipuri de noduri utilizate în chirurgia oro-maxilo-facială
•Tipuri de suturi utilizate în chirurgia oro-maxilo-facială

Participare: 70RON

Perioadă: 22 Octombrie 2022
Limba de predare: română

 

Vă așteptăm! #SideMED #UMFST #MEDICINĂDENTARĂ

Înscriere: