Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, prima ediție a workshop-ului Vascular Anastomoses.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgia vasculară, cu aplicabilitate ulterioară la workshop-urile specializate.

Cui se adresează?
Studenților interesați să deprindă noțiuni teoretice și practice aplicabile în domeniul chirurgiei vasculare.

Cum se desfășoară workshop-ul?
După fiecare prezentare teoretică, fiecare doi participanți beneficiază de ajutorul unui trainer care se ocupă de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea după acestea, urmând apoi să explice pas cu pas procedurile practice adiacente acestora, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Tematică:

o Instrumentarul specific chirurgiei vasculare
o Noțiuni de hemostază
o Ligaturarea vasculară
o Anastomozele vasculare(termino-terminală, termino-laterală) și angioplastia cu patch

Participare: 50 RON

Perioada: 14 martie 2020
Limba de predare: română

Condiții: participarea anterioară la “Knots&Sutures” sau “Basic Surgical Techniques”.

Înscrierea se face prin apăsarea butonului ”ÎNSCRIERE” de mai jos și completarea formularului!

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Unul din cei doi coordonatori ai evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați pentru confirmarea participării și oferirea detaliilor despre ce pași trebuie urmați mai departe. Taxa de participare se achită DOAR după această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Vă așteptăm!