Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și sub coordonarea Doamnei Șef lucr. Dr. Molnar Varlam Cristina și a dl. Conf. Dr. Dan Pătroi, Doctor în Științe Medicale, Medic Stomatolog Primar, Medic Specialist Protetică Dentară, Șef Catedră Reabilitare Orală al Facultății de Medicină Dentară, Universitatea “Titu Maiorescu” din București și cu sprijinul Ivoclar VivaDent, prima ediție a workshop-ului Tips and Tricks în creșterea DVO.

DVO– reprezintă înălțimea etajului inferior al feței, ce este măsurat prin distanța ce separă punctul subnazale de proeminența mentonieră.
În poziția de contact maximal al arcadelor dentare, etajul inferior al feței reprezintă o înălțime individuală, ce caracterizează fiecare pacient.
În edentația totală, DVO necesită o redare corectă pentru ca eficiența protezelor să fie cât mai exactă.

Dorim să vă oferim prin acest eveniment o vedere de ansamblu a metodelor fundamentale de măsurare a Dimensiunii Verticale De Ocluzie, luând pas cu pas fiecare nelămurire.

Indiferent de anul de studiu, DVO prezintă mistere, care vă vor fi deslușite de către un specialist în acest domeniu.
Vă invităm la evenimentul din data de 14.03.2020. Acesta va alea loc în Aula CIMD din Cadrul Facultății de Medicină Dentară din Târgu Mureș, începând cu ora 9:30( partea de TEORIE), urmând ca de la ora 13:00 să aibă loc WORKSHOPUL dedicat acestei teme.
Locurile la WORKSHOP sunt limitate ( 15 persoane), însă intrarea la partea TEORETICĂ este liberă, în funcție de capacitatea sălii.

Participare: 80 RON

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe. Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.