Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și sub coordonarea Domnului Asist.univ. Dr. Vlad Golu, specialist chirurgie oro-maxilo-facială, prima ediție a workshop-ului Flaps and Sutures în sfera oro-maxilo-facială.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, metodele fundamentale ale noțiunilor de bază în chirurgia oro-maxilo-facială.

Cui se adresează?: studenților care doresc să intre pentru întâia oară în contact cu manevre chirurgicale din sfera oro-maxilo-facială, și celor care doresc să exerseze și să își perfecționeze tehnicile de bază.

Cum se desfășoară workshop-ul?: după prezentarea teoretică, fiecare participant beneficiază de explicarea și clarificarea nelămuririlor, urmând apoi să pună în practică noțiunile prezentate, până la executarea cu succes ale acestora.

Cât durează evenimentul?: acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Tematică:

o Noțiuni de Asepsie și Antisepsie
o Instrumentarul chirurgical de bază
o Tipuri de noduri utilizate în chirurgia oro-maxilo-faciala
o Tipuri de suturi utilizate în chirurgia oro-maxilo-facială

Taxă de participare: 50 RON

Perioada: 14 decembrie 2019
Limba de predare: română

Înscrierea se face prin apăsarea butonului ”ÎNSCRIERE” de mai jos și completarea formularului!

Cum aflu dacă am fost acceptat?: unul din cei doi coordonatori ai evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați pentru confirmarea participării și oferirea detaliilor despre ce pași trebuie urmați mai departe. Taxa de participare se achită DOAR după această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Vă așteptăm