Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează prima ediție a workshop-ului Plastic Surgery Techniques. Tematica actualei ediții este constituită în jurul Chirurgiei Plastice.

 

Cui se adresează?
Studenților interesați să intre în contact cu noțiuni teoretice din chirurgia plastică și care doresc să își deprindă aptitudini practice aplicabile în acest domeniu. Este necesară cunoașterea în prealabil a unor tehnici chirurgicale esențiale, motiv pentru care participarea studenților este condiționată de parcurgerea în antecedente a unui workshop “Basic Surgical Techniques” sau “Knots&Sutures”.

 

Cum se desfășoară workshop-ul?
Sub îndrumarea medicilor coordonatori, cu prezentări teoretice conform tematicii enumerate mai jos, care au rolul de a fundamenta noțiuni importante legate de chirurgia plastică, urmate de partea practică, la care participanții vor executa tehnici și proceduri chirurgicale corespunzătoare, beneficiind de ajutorul acestora.

 

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și eficientă.

 

TEMATICĂ:

  • Noțiuni introductive
  • Lambouri locale
  • Tenorafie

 

Participare: 150 RON

Data: 25 Martie 2023

Limba de predare: română

 

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe. Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Formularul de înscriere se va închide la 150 % capacitate sau cu 3 zile înainte de începerea evenimentului.

Vă așteptăm! #SideMED #UMFST