Loading Events
This event has passed.

SideMED, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează prima ediție a workshop-ului Orthopedic Surgery Techniques.

Cui se adresează?
Studenților interesați să intre în contact cu noțiuni teoretice din ortopedie și traumatologie și care doresc să își deprindă aptitudini practice aplicabile în acest domeniu, și rezidenților în ortopedie și traumatologie care doresc să aprofundeze aceste noțiuni. Este necesară cunoașterea în prealabil a unor tehnici chirurgicale esențiale, motiv pentru care participarea studenților este condiționată de parcurgerea în antecedente a unui workshop “Basic Surgical Techniques” sau “Knots & Sutures”.

Cum se desfășoară workshop-ul?
Sub îndrumarea domnului Șef de lucrări Dr. Adrian Ivănescu, cu prezentări teoretice conform tematicii enumerate mai jos, care au rolul de a fundamenta noțiuni importante legate de ortopedie, urmate de partea practică, la care participanții vor executa tehnici și proceduri chirurgicale corespunzătoare, beneficiind de ajutorul coordonatorului.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și eficientă.

TEMATICĂ:

1. Osteosinteză tibială cu placă și șuruburi
2. Osteosinteză tibială cu fixator extern
3. Osteosinteză maleolă internă și externă cu placă
4. Osteosinteză tibială cu tijă centromedulară

 

Participare: 150 RON

Data: 26 Martie 2022

Limba de predare: română

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe. Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Vă așteptăm! #SideMED #UMFST