Loading Events
This event has passed.

Introduction to Rubber Dam Isolation

 

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează în parteneriat cu Organizația Studențească de Medicină Dentară, în cadrul „uniFEST”, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și sub coordonarea Domnului Șef de lucrări dr. Alexandru Sitaru, prima ediție a workshop-ului Introduction to Rubber Dam Isolation.

Tematica workshop-ului urmărește, pas cu pas, înțelegerea teoretică și practică a etapelor necesare obținerii izolării absolute a unui câmp protetic în cadrul operațiunilor stomatologice.

Cui se adresează?

Tuturor studenților interesați să învețe sau să își consolideze cunoștințele în ceea ce privește izolarea absolută cu digă, o etapă deosebit de importantă în practica medicinii dentare de zi cu zi.

Cum se desfășoară workshop-ul?

Prezentarea teoretică se va desfășura conform tematicii și are drept scop prezentarea intrumentarului necesar și a unor tehnici de aplicare a digii. Ulterior, la partea practică, participanții vor învăța să aplice noțiunile prezentate prin izolarea unor modele dentare acrilice.

Cât durează evenimentul?

Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxantă și eficientă.

Tematică:

Ÿ Teoretic:

  • Instrumentarul specific izolării cu digă
  • Tehnica de izolare absolută cu digă

Ÿ Practic:

  • Izolarea cu digă a unor modele dentare acrilice

 

Participare: 50 RON

Data: 6 Noiembrie

Limba de predare: română

Înscriere: https://sidemed.ro/?post_type=tribe_events&p=2470&preview=true

Cum aflu dacă am fost acceptat?

Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe. Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordinator.

Vă așteptăm!