Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade” din Târgu Mureș și sub coodronarea Doamnei Dr. Pantea Monica, cea de-a doua ediție a workshop-ului Introduction to Abdominal Ultrasonography.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază vizând recunoașterea, prin intermediul ecografiei, atât a structurilor abdominale normale, cât și a principalelor patologii întâlnite în practica medicală. La fel ca întreaga serie de evenimente medicale introductive, scopul final al workshop-ului este de a ajuta studenții interesați să deprindă și exerseze noțiuni esențiale pentru cariera de medic.

Cui se adresează?

Studenților care doresc structurarea unei modalități practice și eficiente de înțelegere și interpretare a unei ecografii.

Cum se desfășoară workshop-ul?

Prezentările teoretice se vor desfășura conform tematicii (vezi mai jos), urmând apoi ca participanții să efectueze o ecografie, în vederea fixării noțiunilor teoretice acumulate.

Cât durează evenimentul?

Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și eficientă.

Cum aflu dacă am fost acceptat?

Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe. Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Tematică:

Teoretic:

  • Noțiuni introductive în ecografia abdominală
  • Patologii identificabile ecografic

Practic:

  • Tehnici de bază în ecografie
  • Identificarea structurilor abdominale pe pacient

Participare: 70 RON

Data: 18 februarie 2023

Limba de predare: română

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos!

Vă rugăm să țineți cont de faptul că numărul de locuri disponibile este limitat.

Prioritatea revine așadar studenților:

  • refuzați anterior;
  • din ani mai mari;
  • înscriși primii.

Vă așteptăm!

Formularul de înscriere se va închide la 150 % capacitate

Înscrierile pentru acest eveniment sunt acum închise.