Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, prima ediție a workshop-ului Digestive Anastomoses.

Tematica workshop-ului încearcă să urmărească, pas cu pas, cea mai eficientă metodă de fundamentare a noțiunilor de bază din chirurgia digestivă, cu aplicabilitate ulterioară la workshop-urile specializate.

Cui se adresează?
Studenților interesați să înțeleagă noțiuni teoretice legate de chirurgia digestivă și să își perfecționeze tehnicile de bază aplicate în efectuarea anastomozelor digestive.

Cum se desfășoară workshop-ul?
Prezentările teoretice se vor desfășura conform tematicii (vezi mai jos) și vor avea rolul de a fundamenta noțiuni de bază legate de chirurgia digestivă, urmând apoi partea practică, la care participanții vor executa manevrele corespunzătoare, beneficiind de ajutorul trainerilor.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe o zi, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea acesteia într-o manieră relaxată și eficientă.

Tematică:

o Instrumentarul specific chirurgiei digestive
o Laparotomia și parietorafia
o Anastomozele digestive(termino-terminală, latero-laterală)

Participare: 50 RON

Data: 15 martie 2020
Limba de predare: română

Condiții: participarea anterioară la “Knots&Sutures” sau “Basic Surgical Techniques”.

Înscrierea se face prin apăsarea butonului ”ÎNSCRIERE” de mai jos și completarea formularului!

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe. Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

Vă așteptăm!