Loading Events
This event has passed.

Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează cea de-a doua ediție a workshop-ului Cardiovascular Surgical Techniques.

Cui se adresează evenimentul?
Studenților care doresc să intre pentru întâia oară în contact cu manevre chirurgicale cardiovasculare, și rezidenților care doresc să exerseze și să își perfecționeze tehnica.

Cum se desfășoară workshop-ul? 
Prezentări teoretice, urmate de explicații practice pas cu pas, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a tehnicilor din tematică pe material biologic corespunzător.

Cât durează evenimentul?
Acesta este structurat pe două zile, cu împărțirea tematicii astfel încât să se permită participanților parcurgerea ei într-o manieră relaxată și conform ritmului de învățare a fiecărui participant în parte.

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați pentru confirmarea participării și oferirea detaliilor despre pașii care trebuie urmați mai departe (incluzând modalitatea de plată). Participarea se achită doar DUPĂ această confirmare, și conform detaliilor furnizate de către coordonator.

TEMATICĂ:

o Anastomoze vasculare
o Bypass aorto-coronarian
o Înlocuire valvulară aortică
o Corectare de defect cardiac congenital

Participare: 200 RON

Perioada: 26-27 februarie 2022
Limba de predare: română

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos!

Având în vedere situația epidemiologică, numărul de locuri disponibile este limitat. Accesul la eveniment este conditionat de prezentarea certificatului COVID.

Prioritatea revine înscrișilor:

  • absolvenți ai unei ediții de Basic Surgical Techniques sau Knots&Sutures;
  • din ani mai mari;
  • înscriși primii.

Formularul de înscriere se va închide la 150 % capacitate sau cu 3 zile înainte de începerea evenimentului.

Vă așteptăm!

Perioada înscrierii a luat sfârșit.