Loading Events
This event has passed.

În perioada 28 februarie-05 martie vă așteptăm la ZILELE EDUCAȚIEI MEDICALE, un proiect marca SCOME elaborat în colaborare cu UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.
În cadrul acestui eveniment, Societatea pentru Inovație, Dezvoltare și Educație Medicală – SideMED organizează, în colaborare cu Liga Studenților, Tg.Mureș, sub egida Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, evenimentul “Diagnosticarea și planificarea tratamentelor pe CBCT utilizând softul OnDemand3D”, cu sprijinul DigiRay.
Înscriere:
Cui se adresează evenimentul?
•Studenților de la medicină dentară și medicilor rezidenți.

Cum se desfășoară evenimentul?
•Onsite, participanții beneficiază de explicarea și clarificarea nelămuririlor ce pot apărea pe parcursul prezentării, până la înțelegerea și executarea cu succes de către participant a acestora.

Tematică:
•Folosirea programul de vizualizare al cbct-ului.
•Distingerea structurilor anatomice de interes în sfera oro-maxilo-facială.
•Evidențierea structurilor de interes în implantologie și măsurarea distanțelor necesare – sinus maxilar, canalul mandibular.
•Secționarea dintilor, evidențierea canalelor radiculare.

Detalii organizatorice:
Data:03.03.2023
Ora: Începând cu 14:30.

Cum aflu dacă am fost acceptat?
Coordonatorii evenimentului îi contactează telefonic pe toți cei acceptați, în vederea confirmării participării și oferirea detaliilor despre pașii ce trebuie urmați mai departe.

Pentru participarea la eveniment, veți avea nevoie de un laptop cu Windows și mouse.
Pentru orice întrebare ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagina de Facebook SideMED.

Vă reamintim că ZEM este un eveniment cu participare gratuită și locuri limitate pentru studenții din domeniul medical, iar înscrierile la acest workshop se fac prin completarea formularului atașat: